Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

2 Jaar Garantie bij Apple

De kogel is door de kerk. Apple gaat zich eindelijk aan de Europese richtlijnen met betrekking tot garantieregelingen houden. Voortaan krijg je bij ieder Apple product standaard twee jaar garantie. Er kleeft wel een belangrijke beperking aan vast. Het product mag geen grijze import zijn.

Deze wijziging komt nadat Apple door een Italiaanse rechtbank op de vingers is getikt. Die legde het bedrijf een boete op van 900.000 wegens misleiding van de consument. Apple moest altijd al twee jaar garantie geven, maar verzweeg dit om zo Apple Care te kunnen verkopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.