Transcend Lanceert de SATA III 6Gb/s SSD720

Transcend kondigde deze week de lancering van de SSD720 SATA III 6Gb/s SSD aan. De Solid State Drive (SSD) is met name ontworpen om de productiviteit tijdens het multitasken te verbeteren. Als we Transcend mogen geloven presteert deze nieuwe SSD met name goed tijdens multimedia computing en geavanceerd gamen.

De SSD720 bevat een SandForce-Controller waardoor de drive een dataleessnelheid van 550MB/s moet behalen tegenover een schrijfsnelheid van 500MB/s. Door ondersteuning voor Native Command Queuing (NCQ) is de prestatie en efficiëntie van de SSD720 verbeterd middels het optimaliseren van de volgorde waarin lees en schrijf commando’s worden uitgevoerd.

Beschikbaarheid

Transcend’s SSD720 is verkrijgbaar in de capaciteiten 64GB (EUR 114,50), 128GB (EUR 189,50) en 265GB (EUR 349,50).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.