Sinds deze week is een nieuwe wet van kracht die het in Frankrijk verbiedt om navigatieapparatuur in de auto te gebruiken die informatie verschaft over de locaties van flitsers. TomTom is het eerste bedrijf dat meteen reageert met instructies komt over hoe je deze meldingen uitschakelt.

Alle informatie die je nodig hebt, staat op deze pagina. Na uitschakeling, is het mogelijk om TomTom te blijven gebruiken voor navigatie en in door Frankrijk. Wanneer je de TomTom van een update voorziet, zullen de Franse flitsers worden verwijderd. TomTom heeft meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt om aan te kondigen dat het binnenkort in Frankrijk ‘gevarenzones’ zal gaan markeren ;-).

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.