Samson met de Meteor Mic de ouderwetse tafelmicrofoon nieuw leven ingeblazen. De microfoon, die onder anderen via USB kan worden aangesloten, is speciaal ontworpen voor Skype gesprekken, podcasts en andere geluidsopnamen (denk aan voice-overs bij het zelf maken van video’s).

De Meteor Mic bevat zelf drie uitklapbare pootjes, maar kan indien gewenst ook op een reguliere microfoonstandaard worden geplaatst. Hij bevat ook een eigen versterker waardoor je een koptelefoon aan kan sluiten om direct het resultaat te horen. Daarnaast is het mogelijk om via deze aansluiting de Meteor Mic als externe microfoon voor je DSLR te gebruiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.