Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nintendo Voegt 5.000 Gratis Hotspots Toe (3DS)

Nintendo heeft een nieuwe samenwerking met Free Hotspot aangekondigd. Deze samenwerking maakt het mogelijk om met de 3DS in te loggen op 5.000 gratis Wi-Fi hotspots in Europa. In Nederland gaat het onder anderen om de hotspots bij McDonalds en Burger King. Normaal moet je daar eerst handmatig een verbinding opzetten wat nogal omslachtig werkt.

In totaal gaat het dus om 5.000 hotspots in 21 landen in Europa. Naast McDonalds en Burger King zijn deze te vinden bij de Quick, KFC, Subway, Accor, Ibis Hotels, Etap Hotels, Mercure Hotels en Formule 1 Hotels. De hotspots van Free Hotspot zijn ook in staat om streetpass content naar je 3DS te sturen zoals 3D Videobeelden en extra content voor je games.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.