Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nieuwe Camera en A5X CPU voor de iPad 3!?

Dit weekend staat weer bol van de geruchten rondom de iPad 3 van Apple. Komende maand horen we als het goed is meer over de nieuwe tablet, maar met deze geruchten kunnen we al een stukje vooruitblikken. Zo blijkt het uit een vage foto dat de iPad 3 mogelijk helemaal niet over een quad-core A6 CPU gaat beschikken.

In plaats daarvan zou het om een A5X CPU gaan. Een verbeterde versie van de huidige dual-core CPU. Als dat zo is, dan kiest Apple er bewust voor om niet deel te nemen in de Ghz race waarin de Asus Transformer Prime op dit moment de leiding heeft.

Een ander gerucht laat ons weten dat Apple de iPad 3 wel met een 8 megapixel camera heeft uitgerust. Een hele verbetering op de crappy camera die er nu in zit. Van de andere kant, die gebruikten we toch nooit.

Tot slot gaat het gerucht dat de behuizing van de iPad 3 vrijwel hetzelfde is. De grootste verandering zit hem in de afronding van de hoeken. Dat zou betekenen dat de hoeken de enige reden zijn dat je toch weer nieuwe hoesjes aan mag schaffen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.