In navolging van andere fabrikanten heeft ook Canon een nieuwe lijn camera’s uitgebracht. Het gaat niet alleen om nieuwe modellen uit de populaire Ixus lijn, maar ook om een nieuwe serie Powershots. Daarnaast heeft Canon ook een nieuwe Selphy printer in de schijnwerpers gezet.

IXUS 510 HS en IXUS 240 HS

Beide Ixus camera’s beschikken over Wi-Fi waardoor het mogelijk is om foto’s en Full HD movies vast te leggen en te delen via het internet. De camera’s beschikken over 12x optische zoom.

PowerShot A4000, A3400, A2400, A2300, A1300, A810

Deze nieuwe serie omvat camera’s die de gebruiker in staat stelt altijd en overal foto’s en HD-movies vast te leggen. De serie kenmerkt zich door de compacte body’s waarin de camera is verwerkt.

PowerShot D20

De robuuste PowerShot D20 is ontworpen om foto’s en Full HD (1080p) movies vast te leggen tijdens de meest extreme momenten. De camera is waterdicht, schokbestendig, bestand tegen lage temperaturen en stofdicht.

De PowerShot D20 bevat het HS System voor de beeldkwaliteit. De PowerShot D20 past gemakkelijk in een rugzak of aan een karabijnhaak. De camera is compact, licht in gewicht en gemaakt om de ontberingen van elk avontuur te doorstaan.

PowerShot SX260 HS en PowerShot SX240 HS

Canon maakt ook de introductie bekend van twee nieuwe, veelzijdige PowerShot SX modellen: de PowerShot SX260 HS en PowerShot SX240 HS. Beide modellen combineren een strak, modern ontwerp met 20x optische zoom. Ook deze camera’s schieten Full HD video.

Selphy 810

Deze fotoprinter is ontworpen om zowel onderweg als thuis te printen. Als vervanger van de SELPHY CP800 biedt het nieuwe model naast uitgebreide creatieve functies ook een reeks verbeteringen die het slanker, compacter en nog gemakkelijker maken om onderweg foto’s te printen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.