GadgetGear.nl

Terugroepactie: Belkin TuneBase

We openen vandaag met slecht nieuws van Belkin. Het bedrijf roept haar TuneBase producten terug wegens productiefouten. De problemen zijn zo groot dat de TuneBase producten kortsluiting kunnen veroorzaken. Klanten worden dan ook verzocht de apparaten zo snel mogelijk naar Belkin terug te sturen.

Deze actie betreft de TuneBase Direct en de TuneBase FM van Belkin waarvan enkele series (verkocht tussen april en oktober van 2011) kortsluiting kunnen veroorzaken. Deze kortsluiting ontstaat bij de sluiting van de plug die je in de sigarettenaanstekeraansluiting van de auto plaatst. Om welke producten het exact gaat, is te lezen op de site van Belkin.

Update – Het betreft een actie uit 2009 en is dus niet actueel.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten