Terugroepactie: Belkin TuneBase

We openen vandaag met slecht nieuws van Belkin. Het bedrijf roept haar TuneBase producten terug wegens productiefouten. De problemen zijn zo groot dat de TuneBase producten kortsluiting kunnen veroorzaken. Klanten worden dan ook verzocht de apparaten zo snel mogelijk naar Belkin terug te sturen.

Deze actie betreft de TuneBase Direct en de TuneBase FM van Belkin waarvan enkele series (verkocht tussen april en oktober van 2011) kortsluiting kunnen veroorzaken. Deze kortsluiting ontstaat bij de sluiting van de plug die je in de sigarettenaanstekeraansluiting van de auto plaatst. Om welke producten het exact gaat, is te lezen op de site van Belkin.

Update - Het betreft een actie uit 2009 en is dus niet actueel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram