Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

PAC-MAN Party 3D Aangekondigd (3DS)

Namco Bandai heeft PAC-Man Party 3D eindelijk een releasedate gegeven. De nieuwe partygame voor de 3DS met PAC-MAN erin ligt 10 februari in de schappen en belooft een heus Mario Party meets WarioWare avontuur te worden. De eerste op de 3DS en daarmee wat ons betreft meer dan welkom.

In PAC-Man Party 3D speel je alleen (of met maximaal vier spelers) op één van de vier spelborden die in de game aanwezig is. Tijdens je spel zal je aan de lopende band allerlei opdrachten moeten oplossen. Deze opdrachten zijn onderverdeeld in 50 minigames. Voor spelers die aan de minigames geen genoeg denken te hebben, bevat PAC-Man Party 3D nog een kleine bonus. Ook de originele Arcade versies van PAC-MAN, Galaga en Dig Dug zitten bij het spel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.