Arjan Olsder
Arjan Olsder

LG’s Optimus 3D Krijgt Opvolging

Sinds gisteren circuleren nieuwe foto’s van een tot nog toe onbekende smartphone met de codenaam CX2 van LG. Het nieuwe toestel lijkt de vervanger van de Optimus 3D te worden. De Optimus 3D was LG’s eerste toestel met een autostereoscopisch display waardoor je geen bril nodig hebt. Dit display zou in deze nieuwe telefoon verder verbeterd zijn.

Zo zou het toestel gebaseerd zijn op LG’s nieuwe Nova display wat een extreem helder beeld moet opleveren. Om foto’s te maken is ook deze smartphone met een dubbele camera uitgerust. Ditmaal bevat hij dan ook twee 5 megapixel CMOS sensoren. Om het geheel aan het lopen te krijgen zou de smartphone van een 1.2 Ghz CPU voorzien zijn. Hoewel het logisch klinkt om er meteen een dual-core CPU in te leggen, durft niemand daar uitspraken over te doen.

De CX2 loopt vermoedelijk op Android 2.3 en biedt ondersteuning voor Wi-Fi b/g/n, bluetooth 3.0 en DLNA. Het is aannemelijk dat het toestel later dit jaar van Android 4.0 wordt voorzien. Mogelijk zal de CX2 tijdens het Mobile World Congress haar definitieve naam krijgen en in het tweede kwartaal in de winkel liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.