Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

iPhone/iPod Touch Wekkertipje

Vorig jaar was het groot nieuws. Vele duizenden mensen versliepen zich op de eerste werkdag omdat hun iPhone of iPod Touch wekker niet was afgegaan en datzelfde risico loopt een groot deel van de iPhone en iPod Touch gebruikers dit jaar weer omdat ze verzaakt hebben hun toestel te updaten.

Een groot deel van de iOS apparaten loopt namelijk nog steeds op iOS 4.2.1. Ben jij zo’n gebruiker en ben je afhankelijk van de wekker, dan adviseren we je graag (tenzij je de iPhone 3G hebt) om vanavond nog even te updaten naar iOS 5.0. De kans is nog steeds groot dat je na die update alle apps opnieuw moet installeren, maar verslapen zal je niet.

De reden dat iPhone 3G gebruikers geen rekening hoeven te houden met dit bericht is omdat iOS 4.2.1 de laatste editie voor dat toestel is. Apple heeft dus liever dat je een nieuwe koopt ;-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.