Epson Introduceert de Stylus Photo 1500W

Epson heeft de nieuwe Stylus Photo 1500W aangekondigd. De Stylus Photo 1500W is een A3 printer gericht op de amateurfotograaf die zijn werk graag eens een maatje groter ziet. De printer is tevens voorzien van Wi-Fi zodat je vanuit iedere draadloze computer, tablet of smartphone kan printen.

De printer is voorzien van een speciale techniek die foto’s met een glanzende laag af kan werken. Voor iOS lanceerde Epson de Epson iPrint app om printen vanaf de iPhone en iPad mogelijk te maken.

Het is niet alleen mogelijk om foto’s op A3 en A3+ af te drukken. De printer slikt ook 10X15 papier en kan panorama’s printen. De printer print met een maximale resolutie van 5760 x 1440 wat behoorlijk indrukwekkend is.

Beschikbaarheid

De Epson Stylus Photo 1500W ligt 1 maart in de winkel en zal €299 gaan kosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.