CES: TomTom op Samsung’s Wave3 Bada Smartphone

Samsung introduceert tijdens de CES haar Wave 3 smartphone. Deze smartphone loopt niet alleen op Samsung’s BADA OS 2.0, maar Samsung heeft ook TomTom aan boord gehaald om de locatievoorzieningen te regelen. Daarnaast zit hij uiteraard stampvol met de nieuwste Samsung technologie.

Het toestel is voorzien van een 4 inch Super AMOLED scherm (480x800 pixels) beschermd door gorilla glass. Hij draait op een 1.4 Ghz Scorpion processor met een vooralsnog onbekende hoeveelheid RAM. Het apparaat bevat 4GB aan interne opslagruimte en is uit te bereiden met Micro-SD kaarten van maximaal 32GB.

De 5 megapixel camera schiet HD beelden op 720p. Verder beschikt het toestel uiteraard over Wi-Fi en Bluetooth.

Voor de navigatie heeft Samsung een deal met TomTom gesloten. TomTom voorziet de Wave 3 met kaarten en locatiegegevens. In totaal hebben gebruikers toegang tot de kaarten van 200 landen met daarin ruim 35 miljoen kilometer aan wegen en natuurlijk de nodige points of interest. Verder levert TomTom 3D stadskaarten en locaties aan Samsung en haar LIVE diensten en snelheidscameradata.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram