Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: TomTom Integreert Facebook en Twitter in iOS Apps

TomTom demonstreert op de CES haar nieuwste iPhone en iPad app. De grootste vernieuwing van de app is de diepe integratie met Facebook en Twitter. De integratie van Twitter en Facebook gaat een stuk verder dan enkel tweeten waar je naartoe gaat. De app is namelijk in staat om routes te plannen op basis van berichten van jezelf en anderen.

De app haalt informatie over locaties van evenementen, locaties en vrienden rechtstreeks uit Facebook. Gegevens over de aankomsttijd en de bestemming kunnen uiteraard wel weer via statusupdates en tweets verstuurd worden.

De nieuwe versie van de app komt dit kwartaal uit. Eigenaren van de huidige app worden gratis van de update voorzien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.