GadgetGear.nl

CES: TomTom Integreert Facebook en Twitter in iOS Apps

TomTom demonstreert op de CES haar nieuwste iPhone en iPad app. De grootste vernieuwing van de app is de diepe integratie met Facebook en Twitter. De integratie van Twitter en Facebook gaat een stuk verder dan enkel tweeten waar je naartoe gaat. De app is namelijk in staat om routes te plannen op basis van berichten van jezelf en anderen.

De app haalt informatie over locaties van evenementen, locaties en vrienden rechtstreeks uit Facebook. Gegevens over de aankomsttijd en de bestemming kunnen uiteraard wel weer via statusupdates en tweets verstuurd worden.

De nieuwe versie van de app komt dit kwartaal uit. Eigenaren van de huidige app worden gratis van de update voorzien.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten