CES: Polaroid Debuteert Eerste Android Camera

Polaroid, ooit bekend om haar Polaroid camera’s waar direct foto’s uit rolden, heeft mogelijk een nieuwe primeur te pakken. Het bedrijf komt met een compactcamera die gebruik maakt van het Android besturingssysteem. Of is het toch gewoon een telefoon waarmee je niet kan bellen?

De SC1630 is de eerste smartcamera van het bedrijf en bevat een 16 megapixel sensor en een lens met 3X optische zoom. Aan de achterkant vinden we een 3.2 inch touchscreen. Het toestel bevat uiteraard Wi-Fi zodat foto’s en video’s meteen het internet op kunnen.

De camera beschikt over GPS voor geotagging en de nodige technische snufjes als gezichtsdetectie. De camera komt standaard met fotoberwerkingsoftware en toegang tot de Android Market waar je ook de nodige games kan downloaden.

Beschikbaarheid

We weten dat de smart camera halverwege dit jaar zal verschijnen. Of dat ook in Nederland zal zijn is onbekend evenals de verkoopprijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram