CES: Parrot Vernieuwt de AR.Drone

Tijdens de CES beurs in Las Vegas vandaag heeft Parrot de vernieuwde AR.Drone gepresenteerd. Deze ultieme boytoy gaat nu onder de naam AR.Drone 2.0 door het leven. Hoewel we al behoorlijk onder de indruk waren van de vliegkunstjes van de AR.Drone toen deze ongeveer twee jaar geleden werd geïntroduceerd, bleek er nog genoeg ruimte te zijn voor verbetering.

DE AR.Drone 2.0 is voorzien van een nieuwe HD camera (1280x720) en de mogelijkheid om video-opnamen te maken. Hij zou nu ook een stuk stabieler moeten zijn en… heeft een totaal nieuwe look waardoor hij er net wat spannender uitziet. De AR.Drone is ook van een nieuwe Freeflight app voorzien die gebruik maakt van de nieuwe HD camera, software updates uitvoert en de nieuwe Absolute Flight modus bevat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram