GadgetGear.nl

CES: Garmin Introduceert de Nüvi 3500 Serie

Garmin heeft tijdens de CES haar nieuwste navigatiesystemen in de schijnwerpers gezet. Het gaat om de Nüvi 3500. Series. Belangrijk voor de 3500 serie is de dikte van het toestel in combinatie met een royaal 5 inch scherm. Zoals je mag verwachten, gaat het niet dan ook om de nieuwe premium lijn van Garmin. De […]

Garmin heeft tijdens de CES haar nieuwste navigatiesystemen in de schijnwerpers gezet. Het gaat om de Nüvi 3500. Series. Belangrijk voor de 3500 serie is de dikte van het toestel in combinatie met een royaal 5 inch scherm. Zoals je mag verwachten, gaat het niet dan ook om de nieuwe premium lijn van Garmin.

De Nüvi 3500 serie bevat ook de laatste mogelijkheden op softwaregebied zoals Guidance 3 en 3D Traffic. Daarnaast is het systeem geschikt voor het eerder aangekondigde Smartphone Link van Garmin.

Beschikbaarheid

De Nüvi mag je in April 2012 verwachten. Het topmodel, de 3590LMT, zal €329,99 gaan kosten.

Reageren

Arjan Olsder

Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.