CES: Belkin Toont Haar Thunderbolt Express Dock

Belkin heeft tijdens de CES haar Thunderbolt Express Dock aan het publiek gepresenteerd. Dat Belkin nu met de presentatie komt is niet geheel onverwacht. Hoewel alleen Apple nog echt gebruik maakt van de nieuwe standaard van Intel, verwacht men dat de dalende kosten van Thunderbolt chipsets het gebruik van Thunderbolt in PC’s zal bevorderen.

De Thunderbolt Express Dock geeft gebruikers van een Macbook of Ultrabook direct toegang tot alle belangrijke aansluitingen en functioneert daarmee als een relatief goedkope vervanging voor de standaard docking stations voor laptops.

Naast de beschikbaarheid van meerdere USB aansluitingen is het natuurlijk ook mogelijk om via HDMI een 1080p monitor aan te sluiten. Ook de LAN kabel, koptelefoon en microfoon kunnen op de dock worden aangesloten. Tot slot bevat de dock zelf ook weer een Thunderbolt aansluiting.

Beschikbaarheid

De Thunderbolt Express Dock zal in het najaar in de schappen liggen. Over exacte data en prijzen weet Belkin nog niks te melden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.