Apple Koopt Anobit

Apple heeft de aankoop van het Israëlische Anobit bevestigd. De aankoop is belangrijk voor Apple gezien Anobit één van de belangrijkste leveranciers van flash geheugen voor haar iOS en MacOS apparaten is. De chips van Anobit zitten onder anderen in de iPhone, iPad en zelfs de Macbook Air.

Naast het veiligstellen van de productiefaciliteiten, heeft de aankoop nog een groot voordeel voor Apple. De inkoopprijs van de chips gaan een stuk omlaag waardoor drie dingen kunnen gebeuren. Apple koopt voor hetzelfde geld betere/snellere chips in (kan), Apple laat de prijs van haar gadgets zakken (zeer onwaarschijnlijk) of Apple maakt meer winst per verkocht product (zeer waarschijnlijk).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.