Vanavond is het zo ver. De eerste The Voice of Holland Live! Show zal in Hilversum plaatsvinden. Net als bij de aanvang van de Battles, krijgt ook nu de Thuiscoach App een update. Na de update kan je, nog voor de show start, voorspellen wie er naar de volgende ronden doorgaan. Daarnaast kan je de optredens zelf een cijfer geven.

Na de uitzending, worden alle punten van jouw voorspellingen opgeteld en zie je hoe goed jij het als thuiscoach doet. Je kan jouw score delen met je vrienden of met de rest van Nederland. Verzamel je genoeg punten, dan maak je kans op kaarten voor de Live Shows en andere leuke prijzen zoals Samsung telefoons en tablets. De hoofdprijs is twee jaar gratis bellen en internetten met Vodafone en de Galaxy SII.

De Thuiscoach app is te downloaden voor Android en iPhone smartphones. Wij vertrekken zo overigens richting Hilversum om bij de uitzending van vanavond aanwezig te zijn. Binnenkort een verslag!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.