Teufel Introduceert de Ultima 800 Mk2 Speaker

Teufel introduceerde eerder vandaag haar nieuwste high-end stereo speakerset. Het gaat om de nieuwe Ultima 800 Mk 2 speaker, een update van de Ultima 800. Een speaker die niet alleen op zal vallen door het geluid dat de speaker weet te produceren, maar ook door het opvallende design waarin de 7 luidsprekers in zijn verwerkt.

Nieuw in de Mk2 uitvoering van de Ultima 800 zijn de metalen voeten die de speaker meer stevigheid moeten geven. Ook de stoffen covers hebben een aanpassing ondergaan. Die sluiten voortaan met magneetjes. Hierdoor zie je geen schroefgaten wanneer je de speakers zonder deze stofkappen neerzet. Ook de luidsprekers zijn aangepast. Zo hebben de midrange speakers een nieuw chassis gekregen waardoor het geluid nog strakker is dan de Ultima 800.

Beschikbaarheid

De Teufel Ultima 800 Mk2 is per direct leverbaar via de webshop van Teufel. De speaker kost €2.999,99 per set.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.