Het is Sharp gelukt om het formaat van haar 12,1 megapixel CMOS sensoren terug te brengen naar een dikte van 5,47mm. Dit is belangrijk nieuws omdat fabrikanten van smartphones en tablets (waaronder Sharp zelf) constant werken aan een zo dun mogelijk apparaat. Dat is mede de reden dat de Apple iPad 2 en iPod Touch zulke slechte camera’s hebben.

Naast het forse aantal megapixels, bevat de CMOS sensor ook optische beeldstabilisatie die tot betere foto’s moet gaan leiden. De sensor is ook in staat om 1080p video-opnamen te schieten en RAW foto’s vast te leggen. Dat laatste verwachten we echter niet in smartphones en tablets terug te zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.