Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nintendo Geeft Kid Icarus Weg (3DS)

Nintendo is wederom met een nieuwe download actie voor de Nintendo 3DS gestart. Ditmaal is het mogelijk om een gratis download voor het klassieke spel Kid Icarus te scoren. Om de actie extra interessant te maken, geeft Nintendo ook nog eens 3.000 limited edition 3DS systemen weg.

Om voor deze actie in aanmerking te komen, hoef je alleen maar 2 games op NintendoVip.com te registreren. Natuurlijk zit er wel een klein addertje onder het gras. Alleen games die door Nintendo zelf worden uitgegeven kunnen op deze site worden geregistreerd.

Overigens zijn de 3.000 3DS systemen die Nintendo weggeeft, ook echt heel gelimiteerd. Er zijn namelijk 3 designs van de 3DS gemaakt die allemaal in het teken van Super Mario staan. Inderdaad, zo koop je ze niet in de winkel!

De actie loopt van 1 november 2011 tot 31 januari 2012. Deelnemende spellen zijn Resident Evil: Revelations, Mario Kart 7, Super Pokémon Rumble, Super Mario 3D Land, Tetris, Star Fox 64 3D, Resident Evil: The Mercenaries 3D, The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D, DEAD OR ALIVE: Dimensions, Steel Diver Nintendogs + Cats, Pilotwings Resort, Super Street Fighter IV 3D Edition

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.