Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nintendo en Namco Kondigen Nieuwe 3DS Titels aan

Nintendo heeft een nieuwe deal met Namco Bandai gesloten voor de distributie van twee nieuwe titels voor de Nintendo 3DS. Het gaat om de nieuwe Teken 3D Prime Edition en de wat minder bekende One Piece Unlimited Cruise Special. Beide games verschijnen in het eerste kwartaal van 2012.

Tekken 3D Prime Edition

Met de introductie van Tekken 3D Prime Edition haalt Nintendo wederom een grote vechttitel naar de 3DS (eerder zagen we al Dead or Alive, Streetfighter e.a.). Tekken bevat meer dan 40 personages en een groot aantal nieuwe levels die speciaal voor de 3DS zijn ontworpen. Naast het spel is op de gamecard ook de animatiefilm Tekken Blood Vengeance te vinden. Een film van dezelfde makers als Resident Evil: Degeneration.

Tekken 3D Prime Edition ligt 17 februari in de schappen.

One Piece Unlimited Cruise Special

De game One Piece Unlimited Cruise Special is onderdeel van de populaire Manga serie One Piece. Het betreft een remake van de Wii game One Piece Unlimited Unlimited Cruise Part 1: Adventure Beneath the Waves en bevat nieuw bonusmateriaal waaronder de Marineford mode.

Het is een adventure game waarin je vier mysterieuze eilanden gaat verkennen en je het gevecht aan gaat met bekende vijanden uit de One Piece serie. Door voorwerpen te verzamelen kan je zelf gereedschappen maken die je verder helpen.

One Piece Unlimited Cruise Special ligt 10 februari in de winkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.