Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nieuwe Features Xbox Live Aangekondigd

We weten het inmiddels wel. Deze maand zal Microsoft de Xbox Dashboard van een grote update voorzien. De huidige layout,w aar we alweer aardig vertrouwd mee waren, wordt vervangen voor de METRO Design layout die we ook op Windows Phone en op Windows 8 aantreffen. Daar blijft het niet bij…

Na de update zal de Xbox gamesaves opslaan in de cloud. Met andere woorden, wanneer je bij iemand anders gamed, zullen jouw saves automatisch worden gedownload. Ook de integratie met Facebook zal een stuk verbeterd zijn. Je kan jouw prestaties automatisch op Facebook laten plaatsen. Gewoon, omdat er nog niet genoeg game-gerelateerde berichten op jouw Facebook profiel staan!

Microsoft komt ook met een nieuwe feature genaamd Bakens. Met behulp van bakens kan je peilen wie van jouw vrienden zin hebben om te gamen en welke game ze willen spelen. Oja, en je kan de dashboard met je Kinect besturen. Hoe cool is dat?

Eén reactie

  1. Kan je wel vertellen dat met de stem besturen van je dashboard niet aanwezig zal zijn voor nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.