GadgetGear.nl

Jouw gezicht in Rockstar’s #MaxPayne3

Rockstar is een nieuwe competitie op twitter gestart waarbij Twitter gebruikers met hun gezicht in de nieuwe game Max Payne 3 kunnen komen. Rockstar kiest iedere week een aantal twitteraars uit die voor deze eer in aanmerking komen met als doel 8 nieuwe karakters in de multiplayer te maken.

Iedere week kiest Rockstar tien willekeurige twitteraars die de hashtag #MaxPayne3 hebben gebruikt. Van die tien, komen er twee in de game terecht. Of er nog een troostprijsje in het verschiet ligt, is helaas niet bekend.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten