Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Jouw gezicht in Rockstar’s #MaxPayne3

Rockstar is een nieuwe competitie op twitter gestart waarbij Twitter gebruikers met hun gezicht in de nieuwe game Max Payne 3 kunnen komen. Rockstar kiest iedere week een aantal twitteraars uit die voor deze eer in aanmerking komen met als doel 8 nieuwe karakters in de multiplayer te maken.

Iedere week kiest Rockstar tien willekeurige twitteraars die de hashtag #MaxPayne3 hebben gebruikt. Van die tien, komen er twee in de game terecht. Of er nog een troostprijsje in het verschiet ligt, is helaas niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.