Belkin Introduceert Handige Router voor op Reis

Je kent het wel. Je zit niet in een goedkoop hotel (waar ze over het algemeen gratis draadloos internet aanbieden), maar in zo’n grote keten. Als je geluk hebt, heb je gratis bedraad internet, maar draadloos internet is er alleen tegen betaling en dan vragen ze ook nog eens de hoofdprijs. De Go N300 van Belkin moet hier de oplossing bieden.

De Go N300 is één van de eerste routers die is ontwikkeld voor op reis. Het kastje is namelijk klein en heeft enkel aansluitingen voor een netwerkkabel en een USB-kabel om van stroom te worden voorzien. Echt high-power lijkt het niet te zijn, maar het moet voldoende zijn om je hotelkamer van een volledig draadloos G en N netwerk te voorzien. Alle luxe van thuis dus.

Om de set helemaal flexibel te maken krijg je er een handige reisetui bij. Deze bevat naast de router en een USB-netstroom adapter (met aansluiting voor de EU en het VK) ook een USB kabel (zodat je het met een stopcontact minder af kan), en een netwerkkabel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.