GadgetGear.nl

Vodafone Komt met Beveiligingsapp

Vodafone heeft eerder vandaag de Mobile Protect app gelanceerd. Deze nieuwe, gratis app voor Vodafone klanten met een Android of BlackBerry smartphone, kan je jouw smartphone beveiligen tegen verlies of misbruik. Iet waar je zeker bij diefstal of verlies veel aan zal hebben.

Wanneer je de app op een Android of BlackBerry toestel met GPS zet, kan je via de Vodafone website uitzoeken waar jouw telefoon zicht bevindt. Ook is het mogelijk om het toestel op afstand te vergrendelen of zelfs helemaal te wissen. Meer informatie over de Mobile Protect app is op de speciale Mobile Protectpagina te vinden.

Reageren

Arjan Olsder

Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.