Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Sports Tracker naar Windows Phone en Nokia N9

Wat ooit begon als Nokia Sports Tracker, is nu een zelfstandig bedrijf geworden. Toch lijkt de strategie van Sports Tracking Technologies nog altijd loyaal aan moedertje Nokia. Zo kondigde het bedrijf gisteren aan dat Sports Tracker binnenkort beschikbaar is op de Nokia N9 en alle Windows Phone toestellen.

De Windows Phone en N9 apps bevatten dezelfde functies als de versies die eerder op Symbian en Android verschenen. Hierdoor is het mogelijk om ook met jouw Windows Phone of N9 jouw (dagelijkse) sportieve prestaties bij te houden en deze gegevens via Facebook of Twitter te delen.

2 reacties

  1. Klopt, alle verhalen staat op 30 november. Op de voorpagina, in de RSS Feed, op Twitter en alle andere locaties staan datum en tijd wel juist vermeld. Voor dit verhaal dus 26 november. We weten waar de fout zit, maar zullen volgend jaar een nieuwe site neerzetten waarin dit is opgelost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.