Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Opvolger Xbox 360 op de CES 2012!?

De geruchten rondom een mogelijke aankondiging van een nieuwe Xbox tijdens de CES 2012 zwellen op. Bronnen binnen Microsoft hebben naar een Franse website gelekt dat de nieuwe console tijdens die beurs aangekondigd zou worden. De nieuwe Xbox zou uitgerust worden met een hexagon-core processor (6-cores).

De nieuwe CPU krijgt daarnaast 2GB aan DDR3 werkgeheugen en een grafische chip van AMD (die ook Nintendo van chips voorziet). Hij wordt mogelijk ontwikkeld onder de codenaam Loop. Dat Microsoft de nieuwe Xbox tijdens de CES zal onthullen is een verassing. Een introductie op de E3 klinkt voor velen logischer. Anderen zeggen dat de CES wel logisch is omdat Microsoft de console eind 2012 in de schappen wil hebben liggen… we houden het in de gaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.