Logitech Stopt met Google TV

Het zat eraan te komen. Ondanks dat vele consumenten in Europa nog best nieuwsgierig zijn naar wat Google TV te bieden heeft, heeft Logitech al aangegeven dat het stopt met haar Google TV project. Subtiel was Logitech niet. Het bedrijf noemde deelname aan het project zelfs een grote fout…

De Logitech Revue liet de winst van Logitech met maarliefst $100 miljoen dalen. De Logitech Revue zal dan ook niet met een nieuw model opgevolgd worden. Ook de productie lijkt te zijn stilgelegd gezien Logitech heeft aangegeven haar best te doen de laatste modellen te verkopen. Het bedrijf noemde Google TV zelfs Beta software.

Hoewel Sony vooralsnog doorgaat met de verkoop van Google TV’s, lijkt ook daar weinig voortgang in het project te zitten. Andere grote partners lijken er vooralsnog ook niet te zijn. Google zal dan ook goed over haar strategie na moeten denken. Gelukkig voor Google, heeft het bedrijf eerder dit jaar Motorola ingelijfd. Motorola is produceert naast telefoons en tablets ook settop boxes. Dat zou voorlopig de enige manier voor Google zijn om met Google TV door te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events