Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Lexmark Komt met Nieuwe Print-app Voor iOS en Android

Mobiel printen kan echt een vervelende klus zijn. Met de introductie van haar printing app, probeert Lexmark het voor eigenaren van Lexmark printers het in ieder geval een stuk makkelijker te maken. Helaas beperkt Lexmark zich wel tot eigenaren van Android en iOS smartphones en tablets.

De nieuwe Apps werken met de Lexmark Pro715 of Pro915 All-in-One (AIO) inkjetprinters en de meeste Lexmark-laserprinters, die sinds 2005 op de markt zijn. Deze printers moeten wel op hetzelfde Wi-Fi netwerk als de telefoon aangesloten zijn. Download voor iOS of Android.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.