The Voice of Holland is niet alleen een kijkcijferhit, maar ook op de app stores doet The Voice het goed. Inmiddels hebben 370.000 thuiscoaches via de speciale The Voice of Holland app aan het programma meegedaan. Nu The Battles beginnen, heeft The Voice een nieuwe update uitgebracht.

Ook in deze update gaat het erom dat je op basis van fragmenten, voorspellingen doet over de kwaliteit van de kandidaten. Hoe beter de voorspellingen, hoe meer punten je scoort. Diegenen die de meeste punten bij elkaar weten te sprokkelen maken kans op twee jaar gratis bellen met Vodafone en de Galaxy S II. De app is beschikbaar voor Android en iOS.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.