Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Windows Phone Mango Nokia’s Uitgelekt

Hoewel Nokia de toestellen pas tijdens Nokia World op 26 oktober zou onthullen, zijn de eerste details van de nieuwe telefoons van Nokia nu al bekend. Op verschillende plekken lekte data uit en een Duitse advertentie van T-Mobile laat zelfs de nieuwe Nokia Sea Ray zien. Ook gegevens over de nieuwe Nokia navigatie software bleven niet lang bewaard.

Nokia Sabre

De Sabre loopt op een 1.4 Ghz processor en beschikt over een 3,7 inch AMOLED display. De camera bevat een 5 megapixel sensor en de telefoon beschikt over 8GB aan opslagruimte. Verder krijgen gebruikers bij de Sabre toegang tot 25GB aan online opslagruimte. Mogelijk zullen de andere toestellen daar ook over beschikken.

Nokia Ace

De Nokia Ace zal over een 4,3 inch AMOLED display beschikken. Het hart van de Ace is een 1.4 Ghz processor. De Ace heeft verder 16GB aan opslagruimte beschikbaar en een 8 megapixel camera. Om het toestel van een snelle internetverbinding te voorzien, kan het met het nieuwe HSPA+ overweg.

Nokia Sea Ray

Hoewel de Sea Ray al eens tijdens een bijeenkomst toonde, is hij nu, met behulp van T-Mobile, eindelijk goed in beeld gebracht. De Sea Ray zit tussen de Ace en de Sabre in. Hij beschikt dus ook over een snelle 1.4 Ghz processor en 16GB opslagruimte, maar bevat een 3,7 inch AMOLED display. Details over de camera zijn nog onbekend. Een tegenvallertje is dat het toestel toch wel erg op de ‘Koreanen’ lijkt. Ik hoopte op een meer opvallend ontwerp van de Finnen.

De T-Mobile advertentie laat ook ‘Tiles’ zien voor Mediacenter en TopApps. Tiles om nieuwsgierig van te worden… 😉

Nokia Navigatie

Tot slot doken ook de eerste screenshots van Nokia’s nieuwe navigatie app voor Windows Phone aan. De meeste Windows Phoen toestellen moeten het met Bing Maps doen. Nokia Map lijkt daarmee duidelijk als onderscheidende factor te worden ingezet. In Nokia Maps kan naar belangrijke locaties gezocht en genavigeerd worden. Daarnaast hint één van de screenshots naar de aanwezigheid van OV informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.