Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Toch ‘Pingen’ op Android en iOS!?

Met de introductie van BBM was RIM de uitvinder van het ‘pingen’ ofwel SMS berichten versturen via het datanetwerk om zo de kosten voor grootverbruikers omlaag te helpen. Het grote nadeel aan BBM is altijd de exclusieve ondersteuning voor BlackBerry geweest. Nu WhatsApp het stokje heeft overgenomen, lijkt RIM een andere weg in te slaan.

Techblog TechRadar ontving via een RIM medewerker twee screenshots. De één was van een Android telefoon met BBM icoontje erop en de tweede van een BBM app draaiende op dezelfde Android telefoon. Een iOS versie zou ook in de pijplijn zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.