Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Overmorgen Grote Update PES 2010

Dinsdag stelt Konami de eerste grote DLC voor Pro Evolution Soccer 2012 beschikbaar. Het voornaamste doel van de patch is om de spelers van de clubs overeenkomstig de laatste transfers in te delen. Konami actualiseert meteen de vaardigheden van de diverse spelers.

Naast een update aan de spelers, update Konami ook de kleding. Zo zal Konami 13 nieuwe modellen voetbalschoenen van Nike, Adidas en Puma aan het spel toevoegen. In totaal worden met deze DLC 160 clubs bijgewerkt. Na deze update is PES 2012 klaar voor 2011! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.