Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nintendo komt met Witte en Roze 3DS

In het zwart ziet de Nintendo 3DS er prima uit en die groene gaat ook wel, maar verder is de keuze tot nu toe zeer beperkt geweest. Met de aankondiging van de Ice White 3DS en (speciaal voor de meiden) de koraalroze 3DS komt daar verandering in. Beiden worden ook in een bundel verkocht.

De witte 3DS wordt samen met het nieuwe Super Mario 3D Land verkocht. Deze bundel ligt vanaf 2 december in de winkel. Ook de losse, witte 3DS ligt in December in de winkel. Een exacte releasedate ontbrak nog. De roze 3DS zal al eerder in de winkel liggen. Deze ligt vanaf 18 november in de schappen en wordt gebundeld met Nintendogs+cats.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.