Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Meer Details Eerste Mario Games 3DS

Vandaag heeft Nintendo nieuwe details bekendgemaakt over de nieuwe Mario games die we binnenkort op de 3DS mogen verwachten. Ze weten we nu dat Super Mario 3D Land op 18 november verschijnt en dat we Mario Kart 7 op 2 december mogen verwachten.

Super Mario 3D Land zal qua gameplay en graphics een combinatie van Super Mario Bros 3, New Super Mario Bros en Super Mario Galaxy zijn. Je merkt het vanaf de start doordat Bowser er opnieuw met Princes Peach vandoor gaat (leert die meid het nooit!?). Jij mag dus weer door Mushroom Kingdom trekken om die meid terug te brengen.

Hoewel het niveau van het verhaal van Mario Kart 7 nog steeds nihil is, heeft Nintendo de gameplay wederom een flinke boost gegeven. Zo kan je met behulp van vleugeltjes met je Kart zweven en is het voor het eerst mogelijk om op de bodem van de oceaan te racen.

Nieuw in Mario Kart is de aanwezigheid van de Super Leaf (of Tanooki Power-up). Deze blijft achter jouw kart hangen om zo schilden af te weren of tegenspelers van de weg te kunnen rijden. Ook het aantal karakters is wederom uitgebreid. Zo zien we in deel 7 Metal Mario, Lakitu en is het mogelijk om met je Mii te racen.

Tot slot is het ook nog mogelijk om met Mario Kart ghost data via SpotPass en StreetPass uit te wisselen. Beide games bevatten voor het eerst Nederlandse schermteksten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.