We hebben het Apple evenement net achter de rug. Naast het grote nieuws over de iPhone 4S, hebben we natuurlijk ook nieuws over de iPod. We beginnen met de iPod Nano. Apple heeft de hele Nano-lijn herzien. De nano bevat nu namelijk sensoren zodat je geen Nike+ apparatuur hoeft aan te schaffen als je ermee wilt sporten.

Daarnaast heeft ook de interface een oppoetsbeurt gekregen. Grotere iconen op het multitouch display maken het gebruik van de Nano een stuk makkelijker. Ook de klok is van een update voorzien en telt nu 16 skins. De nano begint steeds meer op een polshorloge te lijken.

Ook de iPod Touch wordt vernieuwd. Normaal bevat de Touch alle hardware van de iPhone behalve gespreksfunctionaliteit. Helaas gaf Apple daar geen informatie over. Wel vertelde Apple dat het gemiddeld $30 goedkoper zal zijn en dat je hem nu ook in het wit kan kopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.