Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Logitech Komt met Modern Warfare 3 ‘Setje’

Vandaag lanceert Logitech haar Gaming Keyboard G105 en de bijbehorende Laser Mouse G9X. Het bijzondere aan dit duo is dat de set speciaal voor Modern Warfare 3 fans ontwikkeld lijkt te zijn. Zowel het toetsenbord als de muis zijn van Modern Warfare 3 opdruk voorzien en bevatten met name het MW3 logo.

Laser Mouse G9X

De Laser Mouse G9X van Logitech kenden we al in de non-Modern Warfare uitvoering. De muis (200-5700dpi) met vijf gamer profielen heeft als voornaamste update het Modern Warfare logo gekregen.

Logitech Gaming Keyboard G105

Ook de G105 lijkt zonder opdruk eerder te zijn verschenen. Deze conclusie trekken we op basis van oude foto’s van de G105 op de Logitech site. Wanneer we andere bronnen raadplegen, komen we de merkloze G105 niet tegen. Het toetsenbord bevat 6 programmeerbare G knoppen die elk drie functies kunnen hebben.

Het mag duidelijk zijn, het mag wat creatiever. Van de andere kant, de GX9 is gewoon een hele goede muis en met het toetsenbord (we kennen andere toetsenborden uit de G series) kan ook weinig fout gaan. Met een verkoopprijs van €59,99 voor het toetsenbord en €69,99 voor de muis heb je dan ook niks te klagen. Het setje ligt vanaf November in de schappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.