Apple mag er een broertje dood aan hebben, maar de Koreanen van LG snappen dat ondersteuning voor Flash nog steeds een must is wanneer het om entertainment gaat. LG heeft dan ook aangegeven dat alle 2012 modellen van het bedrijf met Flash Player 11 uitgerust worden. Daarnaast voegt LG meteen Adobe Air3 toe waardoor vele desktop applicaties naar de TV omgezet kunnen worden.

LG deed deze aankondiging tijdens het Adobe MAX evenement in de Verenigde Staten. Ontwikkelaars zullen in December van de juiste SDK’s voorzien worden. Naast de ondersteuning van Flash en AIR, zal LG ook ondersteuning voor game controllers toevoegen waardoor de TV’s nog meer entertainment te bieden hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.