Eindelijk is het dan zo ver, Apple heeft de grote iOS 5 update op haar servers gezet. De update is wederom gratis voor alle iOS producten. Met deze update voegt Apple 200 nieuwe functies toe aan het besturingssysteem, waaronder een functie om iOS apparaten zonder PC te configureren.

Één van de belangrijkste updates (in onze ogen) is het nieuwe notificatiesysteem. Apple heeft een einde aan de irritante pop-ups gemaakt en verruilt deze voor hetzelfde systeem dat Android gebruikt. Met andere woorden, alle berichten worden opgeslagen en zijn zichtbaar wanneer je de statusbalk naar beneden trekt.

Een andere belangrijk element aan de update is de aanwezigheid van Twitter in praktisch elke app die Apple standaard meelevert. Je kan dus vanuit elke app tweeten. Er is ook een speciale API voor ontwikkelaars van iOS 5 apps waardoor je, wanneer je de iPad hebt geautoriseerd voor Twitter, dit niet ook nog eens voor elke losse app hoeft te doen.

Genoeg over de updates, tijd om het zelf te ervaren! Download de nieuwste iTunes, en sluit voor het laatst je iOS product aan ;-).

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.