Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Eerste Details The Legend of Zelda: Skyward Sword (Wii)

In de aanloop tot de release van het langverwachte The Legend of Zelda: Skyward Sword op 18 November hebben we de eerste details over deze nieuwe game verzameld. Zo weten we bijvoorbeeld dat er een gelimiteerde opgave is met een gouden Wii afstandsbediening en een CD met de orkestuitvoeringen van de The Legend of Zelda 25th Anniversary concerten..

Het verhaal van Skyward Sword begint in Skyloft, een wereld van eilanden in de lucht. Het is de dag voordat Link meedoet aan een belangrijke vliegcompetitie. De winnaar van de competitie mag deelnemen aan een speciale ceremonie met Zelda. De lat ligt dus hoog ;-).

In Skyward Sword zal de relatie tussen Link en Zelda verder worden uitgediept. Daarnaast komen we ook een hoop andere interessante karakters tegen zoals Groose, Link’s aartsrivaal van school, Fi, de geest van de Goddess Sword en natuurlijk Zelda’s vader, Gaepora.

Skyward Sword zit vol nieuwe, spannende locaties. Één van de belangrijkste locaties is Faron Woods waar Link vele belangrijke opdrachten moet vervullen om Zelda te redden. In dit bos staat ook de Skyview tempel; de mogelijke plaats waar Zelda gevangen zit.

Naast de nieuwe locaties, zal Link ook over een aantal nieuwe vaardigheden beschikken. Één daarvan is Dash ofwel ‘rennen’. Door te rennen beweegt Link zich niet alleen sneller, maar kan hij ook speciale trucs uithalen zoals tegen wanden oplopen. Ook zal Link zijn zwaard als een soort van wichelroede kunnen gebruiken om zo objecten en personages te zoeken.

4 reacties

  1. http://www.dolphin-emulator.com/demo.html kun je wii games op pc spelen, en ik kan je vertellen dat mario galaxy er op 1080p en alle extra`s er STUKKEN beter uitziet op pc…. probeer het maar es je hoeft er niet perse een super computer voor te hebben en het is even vogelen maar je kunt dan ook gamen met gamepad (wii controller op PC werkt ook btw)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.