Toshiba Komt met WiFi SDHC Kaarten

De techniek om WiFi ondersteuning in een SD-kaart te bouwen is verre van nieuw. Het bedrijf Eye-Fi timmert al jaren aan de weg en leek tot nu toe een echte monopolist. In 2012 komt Toshiba met een concurrerende kaart op de markt. Het bedrijf noemt de nieuwe kaart “FlashAir”…

In de eerste berichten spreekt Toshiba enkel nog over een Class 6 (6 MB/s) 8GB SDHC kaart, maar er zullen vast meerdere modellen volgen. De kaarten moeten in Japan omgerekend zo’n $100 kosten. De kaarten zullen in staat zijn om zowel up- als downloads te verzorgen en kunnen directe verbindingen met andere Wi-Fi apparaten leggen zonder dat er een router nodig is. Of en wanneer de SD kaarten in Nederland te vinden zijn, weten we nog niet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.