The Legend of Zelda™: Four Swords Anniversary Edition Tijdelijk Gratis

Zelda bestaat 25 jaar oud, en Nintendo blijft dat vieren. Vanaf vandaag kan de klassieker The Legend of Zelda: Four Swords Anniversary Edition gedownload worden op de DSi, DSXL en natuurlijk de 3DS (DSiWare deel van de eShop). Wees er snel bij, want de game is tijdelijk gratis te downloaden!

Met The Legend of Zelda: Four Swords Anniversary Edition kunnen twee tot vier spellers met elkaar aan de slag om Princes Zelda te redden. Link wordt in deze game namelijk in vieren gesplitst. Heb je geen medespelers, geen nood. In tegenstelling tot het originele GameBoy Advance spel, is de game ook zo te spelen.

Ook is het origineel uitgebreid met twee exclusieve nieuwe gebieden die elk drie nieuwe levels bevatten die speciaal voor deze versie van het spel zijn gemaakt. Door de nieuwe gebieden te voltooien, kan elke Link speciale vaardigheden ontgrendelen. Fans van de franchise zullen al bekend zijn met de Hurricane Spin en het Master Sword en beiden zijn terug om je tijdens je avonturen van dienst te zijn. Je krijgt de Hurricane Spin na het voltooien van het uitdagende nieuwe gebied ‘Hero’s Trial’, dat zowel elementen uit de andere levels als drie nieuwe plattegronden bevat. Na het voltooien van het nieuwe gebied ‘Realm of Memories’, dat bestaat uit beroemde locaties uit andere spellen in The Legend of Zelda-serie, krijg je het Master Sword.

The Legend of Zelda: Four Swords Anniversary Edition biedt ook nieuwe besturingsmogelijk-heden, zoals de “whistle”-functie van de X-knop waarmee je de aandacht van andere spelers kunt trekken of je locatie op de plattegrond kunt aangeven. Het onderste scherm toont tijdens het spelen je inventaris en positie op de plattegrond.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.