Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Sony Ericsson Lanceert de Xperia Active

Na de Ray, komt Sony Ericsson met nog een opvallend toestel en wel de Xperia Active. Een Android telefoon voor de actieve sporter. De nieuwe Xperia Active kan niet alleen tegen stof en zweet (1 meter waterdicht tot 30 minuten), maar bevat nog een aantal andere sportieve features zoals een hartslagmeter via ANT+.

De Xperia Active bevat een 3 inch scherm Reality Display met Bravia Engine, 5 megapixel camera, 1Ghz processor, GPS, Barometer, kompas en draait op Android 2.3.

Ook de accessoires in de verpakking zijn geheel op de sporter gericht. Zo bevat de verpakking een extra soft touch cover, oorhaakjes voor de headset, een polsbandje om het toestel mee vast te houden en een armhoesje met hetzelfde doel. Verder tref je een lader, USB-kabel en 2GB geheugenkaart aan.

De telefoon is standaard van een aantal sport-apps voorzien. De opvallendste is iMapMyFitness die van de verschillende sensoren in het toestel gebruik zal maken om jouw sportieve prestaties bij te houden. Deze kunnen via Facebook Inside Xperia weer gemakkelijk gedeeld worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.