Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

SanDisk Lanceert Eerste 64GB Micro SDXC Kaart

Naast alle producten die we gisteren al lieten passeren, heeft SanDisk nog een opvallend product aangekondigd. De eerste 64GB MicroSDXC met UHS-I ondersteuning. De kaarten halen een maximale lees- en schrijfsnelheid van 30MB/s, waarmee de kaar snel genoeg is om Full HD-3D videostreams op te nemen.

Om de maximale snelheid uit de kaart te halen, is het natuurlijk wel belangrijk dat de hardware waar je hem in gebruikt, ook echt gebruik kan maken van SDXC en UHS-I technologie. Iets dat in oudere mobiele telefoons ontbreekt. Tijdens de presentatie werd verteld dat de verpakking duidelijk maakt dat consumenten de kaart in Android en Windows Phone 7 toestellen kan gebruiken.

Naast de snelheid en capaciteit, weet SanDisk ook met het uiterlijk van de kaart op te vallen. De grijs met rode kleurstelling is gekozen om gebruikers duidelijk te maken dat het om een premium product gaat.

13 reacties

 1. 64GB MicroSDXC met UHS-I ondersteuning Totaal (* inclusief btw) € 133,48 bij Redcoon.
  Ik heb hem al..en het werkt fantastisch !!!

 2. haha das de verkeerde kaart. is geen mobile. heb nu die van 16gb gevonden is overgens maar 21euro. http://www.informatique.nl/524283/sandisk-16gb-microsdhc-mobile-ultra.html

  en de 64gb voor 99euro

  http://www.informatique.nl/524039/sandisk-64gb-ultra-microsdxc-ultra-64g.html

  en zo kan je nog de 32gb vinden voor 58euro. http://www.informatique.nl/524284/sandisk-32gb-microsdhc-mobile-ultra.html

  en kleiner is ook wel te vinden. verder kan ik ze niet veel goedkoper vinden.

  iemand anders nog tips voor goedkoper?

  mark

  hoop dat jullie er iets aan hebben.

 3. Ga er maar vanuit dat het echt zo werkt als in het filmpje. Ik gebruik zelf een MP3 voor muziek ook ivbm batterijduur. Daarnaast is een MP3 gewoon handiger voor muziek. Ik heb een iPod Touch gekocht zo toch ook de Apple apps te kunnen gebruiken.

 4. Ik heb de SanDisk 64GB Micro SDXC Kaart in mijn Samsung Galaxy S2 zitten ( al een maand) en het werkt precies zoals het in het filmpje vermeldt wordt. Bij het installeren van deze kaart geeft hij inderdaad een foutmelding (damage)aan, deze ignore je gewoon, daarna herkent hij deze kaart als 64 G. Werkt fantastisch !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.