De release van Konami’s PES 2012 zit er langzaam aan te komen en lijkt een stuk interessanter te worden nu Konami heeft aangekondigd dat ook het Spaanse LigaBBVA aan de game wordt toegevoegd. Konami heeft hiervoor een deal gesloten met de LFP.

Naast de 20 clubs die door deze overeenkomst worden toegevoegd, is het nu ook het volledige seizoen van de LigaBBVA te spelen (en vergeet de UEFA Champions League niet).  PES 2012 verschijnt op 14 oktober voor de Playstation 3, Xbox 360 en PC. De release voor de PSP en Playstation zal op 27 oktober zijn. Wii gebruikers moeten wachten tot 2 november. Konami heeft inmiddels ook versies voor de 3DS en iOS bevestigd, maar deze hebben nog geen releasedate.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.