Apple heeft de langverwachte uitnodiging voor haar iPhone evenement op 4 oktober verzonden. De uitnodiging laat vier apps zien die de datum, tijd, locatie (kantoor van Apple) en de telefoon laten zien met als onderschrift ‘let’s talk iPhone’. Het is lang geleden dat Apple aankondigingen vanuit haar kantoor deed.

Naast dat de uitnodiging exact aangeeft waar, en wanneer het evenement plaatsvindt, hint het ook naar de mogelijke aankondiging van spraakbesturing in het nieuwe iOS.

Andere geruchten, waarvan ik zelf denk dat ze wel aardig kloppen, zeggen dat de nieuwe iPhone op dezelfde dual-core A5 processor loopt die in de iPad 2 zit. Daarnaast zou de camera over een 8 megapixel sensor beschikken. Verder blijft het gissen of Apple de iPhone 5 of de iPhone 4GS aan zal kondigen. Wij zullen in ieder geval weer livebloggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.