Microsoft Patenteert Modulaire Smartphones

Microsoft mag momenteel dan wel geen telefoons meer ontwikkelen, nadenken over mobiele telefoons doen ze nog wel. Het bedrijf heeft nu een patent ingediend voor slider telefoons met een speciaal accessoire slot. Dezze zou bijvoorbeeld voor een qwerty toetsenbord of extra accu gebruikt kunnen worden.

Daarnaast staat het slimme concept ook toe dat er een game controller of bijvoorbeeld een filmscanner in de telefoon wordt opgenomen. De mogelijkheden zijn dus eindeloos. Wanneer en of we dit ooit in de praktijk gaan zien, is natuurlijk nog de vraag.

Bron.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events